Senioren verhuizingen: rust en duidelijkheid! 

Een verhuizing is voor veel mensen een stressvolle periode. Maar voor senioren is rust en duidelijkheid tijdens een verhuizing simpelweg onmisbaar. Een verhuizing levert vaak veel stress op en veel ouderen ervaren dit in grotere mate dan jongere mensen. Daarom hebben wij ons bij Cheeta Verhuizingen gespecialiseerd in senioren verhuizingen. Zo zorgen we er samen voor dat een verhuizing voor ouderen zo soepel mogelijk verloopt. Rust en duidelijkheid vormen de basis. 

Een verhuizing zonder zorgen

Ons verhuisbedrijf uit Enschede zorgt ervoor dat ouderen zonder zorgen kunnen verhuizen. Misschien vindt u het lastig om de verhuizing uit handen te geven omdat u bang bent dat er dingen verkeerd kunnen gaan. Het liefst zou u nog steeds alles zelf doen, maar u kunt toch wat professionele hulp gebruiken. Bij Cheeta Verhuizingen kunt u met een gerust hart uw verhuizing uit handen geven. 

Hoe gaat een senioren verhuizing?

Bij ons start iedere verhuizing met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunt u aangeven wat uw wensen zijn en hoe u de verhuizing ziet. Vervolgens gaan we aan de slag. Onze verhuizers kunnen u al van dienst zijn bij het inpakken van uw spullen. Maar ook vanaf het moment dat de hele inboedel verplaatst moet worden. 

Heeft u hulp nodig bij het monteren van uw meubels in uw nieuwe woning? Of bijvoorbeeld met het ophangen van lampen? Hierin bieden wij ook mogelijkheden voor ondersteuning. Gedurende de hele verhuizing heeft u een vast contactpersoon bij wie u terecht kunt met al uw vragen.