Handyman werkzaamheden tijdens uw verhuizing

Ziet u op tegen de klussen die een verhuizing met zich meebrengt? Bijvoorbeeld het demonteren van lampen, opvullen van boorgaten of het opnieuw in elkaar zetten van meubels? Maak dan gebruik van onze handyman werkzaamheden service. Zo wordt uw verhuizing direct een stuk eenvoudiger.

Wat zijn handyman werkzaamheden?

Handyman werkzaamheden kunt u het beste zien als een service voor kleine klussen in en om het huis. Dit zijn klussen die te maken hebben met de verhuizing. Bijvoorbeeld het demonteren van de meubels of het weghalen van raambekleding. Ook het verwijderen van lampen, brandmelders en gordijnen vallen onder deze werkzaamheden. 

Verhuizing met een handyman

Wilt u graag een compleet ontzorgde verhuizing? Dan is het verstandig om de handyman werkzaamheden uit handen te geven. Wij zorgen er dan voor dat we een extra collega inzetten die de verschillende klusjes op zich neemt. Ook zorgen wij voor het benodigde gereedschap. 

Zowel in uw oude woning als in de nieuwe woning zal onze handyman u van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van elektronica, het ophangen van lampen en het monteren van de meubels. 

Heeft u interesse in een verhuizing inclusief handyman werkzaamheden? Vraag dan gerust een offerte bij ons aan. Neem contact op via +31682686261 telefoonnummer of stuur een e-mail naar info@cheetaverhuizingen.nl.