Containers laden en lossen 

Containers zijn een goede manier om grote aantallen vracht te vervoeren maar bij aankomst op de locatie moet de container natuurlijk worden gelost. 

De professionals van Cheeta verhuizingen nemen graag het laden en lossen van (zee) containers voor u uit handen. 

Secuur en effectief

Het lossen van een container moet uiteraard met zorg gebeuren. Onze ervaren verhuizers weten exact hoe een container op de juiste wijze kan worden gelost. Daarbij kunnen wij ook zorgdragen voor het sorteren van de binnengekomen vracht. Deze organiseren wij daarna weer per pallet. U heeft geen omkijken meer naar binnenkomende containers en u heeft de zekerheid van een keurig georganiseerde partij vracht. 

Daarnaast kunnen wij uiteraard controles uitvoeren met betrekking tot de paklijsten en de staat van de binnengekomen vracht of producten. 

Offerte aanvragen 

Wilt u meer informatie over het professioneel laden of lossen van uw containers? Cheeta Verhuizingen helpt u graag verder met een offerte op maat. Wanneer mogelijk bieden wij u graag een prijs per container. Dit is een vast tarief gebaseerd op uw wensen en de mogelijkheden van de locatie. 

Neem voor meer informatie contact op met de laden en lossen-specialisten van Cheeta Verhuizingen via +31 6 82686261 of info@cheetaverhuizingen.nl.