Bezemschoon opleveren met Cheeta Verhuizingen

Moet uw oude woning bezemschoon worden opgeleverd? Dan kunt u dit uit handen geven aan Cheeta Verhuizingen. Zo kunt u zich bezighouden met de verhuizing zelf en zorgen wij voor een vlekkeloze afhandeling van uw oude woning.

Meer weten hierover? Neem direct contact op met Cheeta verhuizingen. 

Perfect opleveren

Bij een verhuizing hoort ook het opleveren van uw oude woning. Vaak zijn hier bepaalde eisen aan verbonden. Bezemschoon opleveren is vaak wat er wordt gevraagd. Maar wat is bezemschoon opleveren precies? 

Schoonmaakservice Cheeta Verhuizingen

Bij Cheeta Verhuizingen zien wij verhuizen als meer dan alleen het verplaatsen van uw inboedel. Daarom bieden wij een complete verhuisservice inclusief schoonmaak en bezemschoon opleveren aan. Boekt u deze dienst als extra bij uw verhuizing? Dan kunt u erop rekenen dat wij zorgen voor een vlotte en vlekkeloze verhuizing maar ook voor een perfecte oplevering na afloop van de verhuizing. 

Zo voeren we uw oude meubels af, zorgen we voor het opvullen van gaten in de muren en halen we uw vloeren eruit wanneer nodig. Ook maken we alles netjes schoon. Van de vensterbanken tot de keuken. En van de badkamer tot de plafonds.

Interesse in een verhuisservice? Neem dan contact op met Cheeta Verhuizingen om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar +31 6 82686261 of stuur ons een e-mail via info@cheetaverhuizingen.nl. Wij helpen u graag verder!